Novosti

Djeca cetinjskog vrtića nastupila na Dvorskom trgu (VIDEO)

Djeca cetinjskog vrtića nastupila na Dvorskom trgu (VIDEO)

Manifestacija „Cetinje otvorenog srca“ nastavljena je večeras nastupima djece iz JPU “Zagorka Ivanović” i čirlidersica.

Uz puno osmijeha, ispraćeni brojnim aplauzima, na oduševljenje svih prisutnih djeca su nastupila na Dvorskom trgu, a kako su nam i sami rekli izuzetno su zadovoljni nastupima.

Savjetnica za obrazovanje u Sekretarijatu za obrazovanje, sport i mlade Prijestonice Cetinje Anđela Čelebić zadovoljna je održanom manifestacijom.

Ovo je još jedna uspješno organizovana manifestacija za naše mališane za njihove osmijehe i jako nam je drago što je odziv ovako velik bio. Mi smo ovdje svakog vikenda za našu djecu iz Cetinja i trudimo se da im damo prostora da oni svoje talente ovdje ispolje, da se dobro zabave i da im bude lijepo –  kazala je Čelebić.

Vaspitačica u dječijem vrtiću Tatjana Otašević kazala je da su se lako pripremili za večerašnji nastup, jer su ovo tačke koje su spremali za završnu priredbu koja se tradicionalno održava u JPU “Zagorka Ivanović” na kraju svake školske godine.

Ove godine smo, poslije dvije godine pauze, imali i dodatnu radost da možemo taj program da repriziramo u okviru ove predivne manifestacije, jer nekako spontano je bio izbor tačaka i muzičko-plesnih koreografija takav da su upravo odgovarale duhu ove manifestacije – kazala je Otašević.

Manifestacija za djecu održava se u okviru programa „Cetinje otvorenog srca“ u organizaciji Sekretarijata za obrazovanje, sport i mlade Prijestonice Cetinje i Turističke organizacije grada.

 

 

Izvor: https://cetinjskilist.com/