Blog

Smotra folklora crnogorskih vrtića (VIDEO)

Smotra folklora crnogorskih vrtića (VIDEO)

Tradicionalna smotra folklora osam crnogorskih vrtića održana je danas na Cetinju. Svečanost je upriličena u Kraljevskom pozorištu Zetski dom, a prije početka programa mališani su prošetali centrom crnogorske prijestonice zajedno sa svojim vaspitačicama. Otvarajući svečanost, direktorica vrtića ”Zagorka Ivanović” Maja Mićunović kazala je da su djeca aktivni sudionici našeg društva, te da je važno od

Proslavljeni dani muzike

Proslavljeni dani muzike

Mlađa vrtićka grupa 2020. godište Proslavljeni dani muzike sa djevojčicom koja pohađa muzičku školu. Djeci se predstavila sa pjesmom igra priča, kukavica, marš i strašna istorija. Vaspitačice: Nataša i Branka .

Dan nezavisnosti

Dan nezavisnosti

Nastup koji je trebao biti izveden na Dan nezavisnosti, ali je odložen zbog nevremena, izveden je 16.06. 2024, u Kraljevskom pozorištu “Zetski dom” .

Ivin dens

Ivin dens

Na današnjem Porodičnom festu nastupila su djeca starijih grupa. Koreografijom “Ivin dens” predstavila se grupa predškolaca sa vaspitačicama Suzom & Anom. .

Šta je to

Šta je to

Na današnjem Porodičnom festu nastupila su djeca starijih grupa. Koreografijom “Šta je to” predstavila se grupa predškolaca sa vaspitačicama Draganom & Jelenom. .