Blog Detail

Vrtić te zove u nove igre

Vrtić te zove u nove igre

Poštovani roditelji i sugrađani,
U toku je Kampanja povodom upisa djece u vrtić, pod sloganom
✨VRTIĆ TE ZOVE U IGRE NOVE✨🌈
🌟 Cilj nam je da institucionalnim predškolskim vaspitanjem i obrazovanjem obuhvatimo što veći broj djece jer time doprinosimo njihovom kvalitetnijem razvoju. Omogućavamo da se razvijaju adekvatno u svim razvojnim segmentima, da istražuju i upoznaju svijet oko sebe, svoju realnost i time razvijaju svijest o važnosti pripadanja i kasnije doprinosa društvu.
Dugogodišnja inostrana istraživanja su pokazala da svako ulaganje u dječiji razvoj na uzrastu do 6 godina je ulaganje u njegovu kvalitetniju budućnost. S'toga
🎈01. JUNA, NA DVORSKOM TRGU, u 10.00h
ćemo predstaviti dio vaspitno-obrazovnog rada koji sprovodimo u vrtiću.
Naš rad podrazumijeva rad po Centrima interesovanja gdje djeca dobijaju mogućnost da obrađivanu temu istraže i izraze na razne načine putem likovnog, muzičkog, jezičkog, manipulativnog, građevinskog, dramskog i senzornog sadržaja.
A kao što znate da se u vrtiću aktivno pleše i pjeva, s toga će naši predškolci otplesati svoje ritmičke tačke.
🤝U okviru Kampanje, u saradnji sa Centrom za socijalni rad smo došli do porodica iz osjetljivih grupacija u cilju pružanja podrške da upišu djecu u vrtić, ukoliko već nisu.
Kampanju organizujemo pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvjete Crne Gore i UNICEF-a a suorganizator je Turistička organizacija Prijestonice Cetinje kojoj se ovom prilikom zahvaljujemo na efikasnoj saradnji i volji da nam budu podrška u ovom procesu.
Tradicionalno, u narednom periodu javnosti ćemo predstaviti onaj najsvečaniji dio našeg rada – Mala matura predškolaca i Završna priredba na kojoj nastupaju djeca uzrasta 2018,2017 i 2016 godište sa horskom i ritmičkim tačkama.
💌Pozivamo vas , pridružite nam se da proslavimo Međunarodni dan djece!