Blog Detail

Završen projekat adaptacije

Završen projekat adaptacije

🔺Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković, zamjenica gradonačelnika Ana Novović i sekretarka Sekretarijata za obrazovanje, sport i mlade Jelena Milošević obišli su Vaspitnu jedinicu „Centralni vrtić“, koja funkcioniše u okviru JPU „Zagorka Ivanović“, nakon završenog projekta adaptacije.
👉 Projekat adaptacije Vaspitne jedinice „Centralni vrtić“, koji je Prijestonica Cetinje sufinansirala, započeo je u oktobru mjesecu. Projektom je obuhvaćena zamjena kompletne vodovodne i kanalizacione mreže i renoviranje vrtića, počevši od fasade i prilaza ustanovi, do rasvjete, plafona, podova i izgradnje toaleta.
📌 Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković u razgovoru sa direktoricom JPU „Zagorka Ivanović“ Majom Mićunović, istakao je da je neophodno da djeca imaju adekvatne uslove za igru, druženje i početak edukacije, te da će im Prijestonica Cetinje i u budućnosti biti podrška na sličnim projektima, kako bi vrtić učinili još boljim mjestom za djecu koja u njemu borave.
🙏 Direktorica Maja Mićunović se u svoje ime i u ime zaposlenih zahvalila na saradnji i podršci koju Prijestonica Cetinje pruža, naglasivši da ih raduje što će djeca imati mogućnost da pohađaju predškolsko obrazovanje u boljim i kvalitetnijim uslovima.
.